Професионална търговия

Ние ще ви осигурим нужният

капитал за търговия

Присъедини се към екипът ни от трейдъри

на нашата Арена за Търговия

Споделяме ползите

докато градим вашето бъдеще

ПРОГРАМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ТЪРГОВИЯ

Нашата програма за професионална търговия е изградена специално за трейдъри. Нашата цел е да ви дадем шанса да станете част от трейдинг екипът ни и да търгувате на пазарите без да рискувате собствен капитал. Ще преминете през 4 етапа по време на развитието си във времето и вашата банка ще бъде увеличавана с допълнителни средства, докато вървите по пътя си към превръщането ви в професионален трейдър. Чрез тази програма искаме да ви кажем „Благодаря“ за всичките ви усилия, които полагате за да се превърнете в печеливш трейдър.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?

ДМТ

Теоретичен курс

Ако сте преминали успешно Теоретичният ни Курс и мислите, че имате правилната нагласа и стратегия за да търгувате успешно на пазарите, сте добре дошъл в нашата програма. Ще бъдете подложен на изпитателен период между един до два месеца по време на който ние ще разглеждаме резултатите ви. Ако докажете постоянство ще ви бъде предложен договор и финансиране. Печалбите ще бъдат споделяни в съотношение 65% на 35% (65% за вас и 35% за компанията).

ДМТ

Коучинг курс

Ако сте преминали успешно нашият Коучинг курс ние вярваме, че сме успели да ви помогнем да се превърнете в печеливш трейдър и имате възможността да кандидатствате за Професионалната Програма за трейдъри. Тестът ви ще продължи до един месец тъй като вече сме наясно със способностите ви и искаме да видим как ще ги приложите. След успешното преминавана на изпитателния период ще ви бъде предложен договор да работите като професионален трейдър за нашата компания. Акаунта ви ще бъде финансиран и ще споделяме печалбите в съотношение 65% на 35% (65% за вас и 35% за компанията).

Безплатна

Апликация

Ако чувствате, че нямате нужда от нашите насоки и вече сте печеливш трейдър, но нямате необходимия капитал да правите сделки които да подобрят финансовото ви състояние можете да кандидатствате за нашата програма за професионални трейдъри. Попълнете данните си и приложете мотивационното си писмо и ако сте одобрен ще се свържем с вас за да се присъедините към двумесечният ни изпитателен период по време на който ще имате възможността да докажете способностите си да бъдете консистентни във всяка сфера свързана с търговията. Ако преминете успешно изпитателния период ще ви бъде предложен договор. Акаунтът ви ще бъде финансиран и ще споделяме печалбите в съотношение 65% на 35% (65% за вас и 35% за компанията).

МОТИВАЦИОННО ПИСМО