ЧЗВ

1. Кои са ДМ Трейдинг България?

- Ние сме компания специализирана в предлагането на услуги в сферата на боровата търговия.

2. Какво предлагаме?

- Предлагаме голям набор от услуги всяка една от които е изготвена от трейдъри и предназначена за трейдъри. Услугите ни включват пълен теоретичен и коучинг курс, пазарни анализи и сигнали на живо. Също така ви предлагаме възможността да работите в нашия офис посредством услугата наем на работно място. Още повече за тези от вас който са успешни трейдъри или станат такива посредством програмата ни – ще им бъде предложена възможността да станат част от екипа ни като ви финансираме и си споделяме печалбите. На нашият уебсайт ще намерите всичко нужно за да станете успешен трейдър.

3. Как мога да се абонирам за услугите ви?

- Можете да се абонирате за услугите ни през нашият официален уебсайт. На всяка страница ще намерите информация за дадената услуга както и бутон за абонамент. Това ще ви прехвърли към методите за плащане и там ще можете да изберете услугата която желаете и да платите за нея.

4. Има ли други алтернативи за плащане?

- Към момента приемаме плащания през PayPal, чрез Дебитна или Кредитна карта или кеш за дадени услуги. Също така можете да ни преведете пари по електронен път директно в банковата ни сметка. Може откриете данните на края на този отговор. Само се уверете, че в описанието сте написали за коя услуга е вашето плащане и ни изпратете на мейл банковото извлечение. Скоро ще добавим и нови начини на плащане като на пример крипто валути.

5. Какво трябва да знам за „Теоретичният Курс“?

·         Какво следва след като приключа курса?

-        Когато приключите „Теоретичният курс“ ще сте една крачка по-близо до това да станете професионален трейдър. Ще имате всички нужни теоретични умения за да изградите своята персонална трейдинг стратегия която ще ви даде желаните резултати.

·         Ще имам ли достъп към видеата след като курса приключи?

-        Да! След като веднъж имате абонамент за „Теоретичните уроци“ ще имате не ограничен достъп до тях. Така ще можете да се връщате към тях по всяко време когато мислите, че имате нужда от опресняване.

·         Както предоставя курса?

-        Курсът ще ви предостави всички нужни знания относно: трейдинг анализи, икономически анализи, анализи на сантимента, управление на парите, менажиране на риска и управление на позициите ви. Всичко това ще бъде комбинирано с реални примери от пазарите с цел по-добро разяснение на материята.

6. Както трябва да знам за „Коучинг“ курса?

·                В какво се състой Коучинга?

-               Курса има няколко възможни вариации. Ако не сте Българин или не живеете в София курсът може да се проведе дистанционно по Skype. А ако се намирате в София сте винаги добре дошли в нашият офис намиращ се в сърцето на града.

·                Колко време продължава курса?

-               Курсът няма времево ограничение. Идеята на курса е да ви помогнем да преодолеете трудностите и проблемите с които се сблъсквате относно вашият трейдинг и да станете печеливш трейдър. Така, че можем да го кажем така:

Курсът ще приключи когато вече сте печеливш трейдър.

·                Колко време продължава един урок?

-               Един урок ще има продължителност до два часа в зависимост от това колко материала определен за покриване. Ще имате два урока на седмица което прави около четири часа на седмица.

·                Какви познания ми трябват за да посещавам този курс?

-               Тъй като курсът е коучинг, а не само теоретичен е добре ако имате основни познания за пазарите и собствена трейдинг стратегия. Коучинг курса има за цел да направи вашата стратегия печеливша и за това теорията няма да бъде широко обхваната в него.

·                Мога ли да посещавам курса след работно време?

-               Разбира се! Ще има възможност да се разбирате с менторите и за удобно за вас време когато да посещавате курса.

7. Мога ли да си получа парите обратно ако реша да прекратя участието си в курсовете.

- Ще имате право на частично възстановяване на заплатените пари от вас. И разбира се ако представите уважителна причина ще бъде обсъдено и цялостно връщане на заплатената такса.

8. Както представлява абонамента към Бюлетина ни?

·         Къде получавам трейдинг планът и резюмето?

-        Ще ги получавате на мейл адреса който сте предоставили при регистрация за услугата ни.

·         Къде получавам сигналите на живо?

-        Първоначално сигналите ни ще бъдат изпращани в специално изграден за това канал в апликацията “Telegram”. И също така сме в процес на разработка на собствена апликация за iOS & Android където ще получавате след време сигналите под формата на „Пуш нотификации“.

·         Каква е разликата между двата ни вида Бюлетин

-        За да задоволим трейдинг потребностите на всички хора с различни графици направихме два типа абонаменти. Единият ще е относно валутите и ще е специализиран в по краткосрочни трейдове, но ще включва и по дългосрочни суингове понякога. А абонамента относно суровини и индекси ще бъде насочен за по дългосрочни трейдове и по-малко краткосрочни. И така в зависимост от вашият график и свободно време ще можете да изберете най-подходящият за вас абонамент.

·         Защо не получих трейдинг плановете днес след като съм се абонирал вчера?

-        Понякога мейлите ни с трейдинг плановете попадат в СПАМ папката на някой пощи. Проверете СПАМ папката си и ако липсват и там моля свържете се с нас не забавно на служебните ни телефони или мейли.

9. Какви са рисковете при Трейдинга?

- Рискът при търговия на финансовите пазари е свързан с инвестирането и възможната загуба на капитал. Загубите при такъв тип инвестиции са част от процеса. За това не инвестирайте пари които не можете да си позволите да загубите и също така не инвестирайте прекалено много само в една позиция. Поради неизбежният риск при трейдинга трябва да се приеме и възможността за загуби.

10. Мога ли да се абонирам за бюлетина за повече от 1 месец?

- Да! Ще има възможност за месечен и годишен абонамент. В бъдеще ще предоставим и други възможности. Също така при абониране за по-дълъг период от време, получавате отстъпка от цената.

11. Има ли вероятност за губещ месец (или повече)?

- Както вече споменах трейдинга е свързан освен с печалби, но и със загуби. Винаги ще има и губещи трейдове и за това има възможност от губеща серия, а понякога та продължава месец или повече. Но ние ще направим всичко по силите си да сведем тези ситуации до минимум. В повечето случай губещата серия бива прекратявана максимум до една седмица.

12. Както следва ако изгубя инвестираните пари?

- Ако не инвестирате правилно и загубите депозираните си пари ще останете без банка за трейдинг. Търговията на пазарите е на ваша отговорност и инвестициите на тях са по ваше решение. ДМ Трейдинг България не може да бъде държан под отговорност за загуби възникнали след търговия на пазарите.

13. В какво се състой „Проп Трейдинг“ програмата?

·           Какъв тип договор подписваме?

-          Договорът който подписват професионалните ни трейдъри за „Проп Трейдинг“ програмата ни обхваща параметрите на съвместната ни дейност. Съдържа следната правна информация:

1.        Двете страни на подписания договор.

2.        Размера на сумата с която ви финансираме за професионална търговия на пазарите.

3.        Как е разпределен печалбите: 65% за вас и 35% за компанията.

4.        Ако загубите част или целият предоставен капитал няма да бъдете държани под отговорност за възстановяването му.

·           Има ли фиксирана месечна заплата?

-          В началото няма фиксирана заплата. Получавате 65% от печалбите който реализирате посредством предоставяният ви капитал. Но има възможност с времето да ви бъде направена оферта да работите за нас като ментор или на друга позиция която ще бъде обвързана и с фиксирана заплата.

·           Трябва ли да работя от офиса ви или мога и да работя от дома си?

-          Предпочитаме да извършвате работата си в нашият офис тъй като тук имате всички нужни условия и така по-лесно можем да обсъждаме сделките който възнамерявате да отиграете. Въпреки това при договаряне е възможна работа извън офиса.